Начало Инфоборса БГ
Производство и търговия -> Перилни и почистващи препарати ->

Екопромакс ЕКОДОМ
Екопромакс


Екологични почистващи продукти за дома, тялото и и въздуха, перфектни аромати и грижа за средата, в която живеем.
представителство: гр. Пловдив, ул.Г.Данчов Web:
Телефони за връзка: 0879469987, E-mail:

УНИДОМ – универсална домакинска паста
Предназначение:         Универсален почистващ продукт, който полира, дезинфекцира, ароматизира и създава фин защитен микрослой, отблъскващ мръсотията и UV-лъчението. С ефикасната си формула е идеален универсален препарат за почистване в кухнята, банята и навсякъде в дома Ви. Почиства с лекота дори до блясък трудно отстраними замърсявания и мазнини върху фурни, печки, грилове, скари, емайлирани повърхности, керамични плотове и загорели съдове, вани, плочки, фуги, захабена пластмаса, метал, дърво. Благодарение на активната си формула отстранява варовикови отлагания и ръжда в банята и кухнята. Почиства, поддържа и запазва за дълго гланца. Възвръща изгубения блясък на повърхностите и Вашият дом ще блести от чистота. Съдържа специално обработени фини козметични абразивни частици, които са деликатни не само за третираните повърхности, но и към вашата кожата. С УНИДОМ можете да направите и пилинг на петите, лактите и др. Не уврежда ръцете и не надрасква повърхностите.
Начин на употреба: Нанесете с гъба минимално количество от концентрата върху предварително намокрената замърсена повърхност. Полирайте добре, след което избършете и изплакнете. 250 ml.

УНИМЕТАЛ – паста за почистване на метал
Предназначение: Екологичен продукт, приготвен изцяло от природни суровини и материали. Препаратът почиства бързо и качествено променилите се по цвят метали от злато, сребро, мед, месинг, хром и др. УНИМЕТАЛ придава на повърхностите защитен филм, който предпазва от натрупване на замърсявания и отблъсква водата, улеснявайки значително ежедневното почистване и предпазва от отлагания на варовик. Безопасен за кожата на ръцете. Отстранява метални окиси, ръжда и котлен камък. Връща блясъка във вашия дом.
Начин на употреба: Нанесете от пастата върху предварително намокрена повърхност. Изчакайте от 1-2 минути. Изчистете с гъба или влажна кърпа, изплакнете с вода и полирайте с мека кърпа. Ако това не е възможно направете кашичка от продукта с малко вода и потопете почиствания предмет или бижу. 250 ml.

УНИТОП – универсален течен концентрат
УНИТОП е технологично нов продукт без аналог на пазара. Един истински триумф на новите технологии, съчетаващи в себе си безупречни почистващи качества и неагресивност към почистените повърхности. При ползването на този иновационнен продукт след напръскване на почистваната повърхност молекулните връзки на замърсяването се разкъсват "като отрязани с нож" и замърсяването се отлепва от почистваната повърхност. Премахва петна от дрехи и текстилни тъкани, като няма избелващ ефект и не променя цветовете на тъканите и третираните повърхности.
Предназначение: Използвайте концентрат за почистване на: фурни, грилове, кухненско оборудване, водопроводни батерии, силно замърсен фаянс и теракот, захабени повърхности, отстраняване на петна върху дрехи, тапицерии, килими и др.
Разтвор 1:5 /200 мл. в 1 л. вода/ е подходящ за фаянсови плочки, вани, мивки, дограма, пластмаси, дървени и тапицирани мебели, за отстраняване на всякакви замърсявания
Разтвор 1:50 /20 мл. в 1 л. вода/ - за прозорци, стъклени повърхности, чаши и др.
Разтвор 1:500 /10 мл. в 1 л. вода/ - за ежедневно почистване на под и всякакви др. повърхности с леки замърсявания.
10-12 мл. концентрат е необходим за една съдомиална машина.
Начин на употреба: Нанесете разтвор от препарата върху почистваната повърхност. За по-добра икономичност работете с пръскалка. Изчакайте 5-10 минути и изчистете с гъба или мека четка и малко вода. Изплакнете с вода или влажна кърпа. 500 ml.

УНИБЛЯСЪК – концентрат за почистване на стъкла и гладки повърхности
Предназначение: Уникален антистатичен концентрат за кристално почистване на прозорци, стъклени, огледални, хромирани и др. гладки повърхности, плотове на маси, плочки, пластмаса, компютри, кожа и др. Не оставя петна и отблъсква праха за дълго от стъкла, огледала, компютри и телевизори, плочки, керамика, електродомакински уреди, автомобили и други. Третираните с него повърхности се почистват и дезинфекцират лесно, като същевременно оставя след себе си тънък защитен филм предпазващ от UV-лъчението и преждевременното стареене на обработените повърхности. Придава на старите повърхности блясък и свежест, отстранява замърсяванията и запазва цвета и гланца. Наличието на глицерин създава допълнителен ефект на незапотяване върху стъклените повърхности в автомобили и влажни помещения. Препаратът придава на стъклото изключителен кристален блясък, който не може да се достигне при нормално измиване. Гарантирано е изсъхването на повърхността без да оставят следи и линии. Съдържа активно измиващи субстанции, които съкращават процеса на съхнене, предотвратяват образуването на ново замърсяване и улеснява следващото почистване. Ефективната формула на препарата действа дори при изключително ниски концентрации на употребявания разтвор. Съдържа дълготрайни аромати, които внасят пролетно ухание във вашия дом.
Начин на употреба: Направете разтвор на Униблясък с вода в съотношение 1:30. Оставете да изсъхне, след което при необходимост полирайте с мека кърпа. 500 ml.

УНИГЛАНЦ – концентрат за почистване на фаянс, теракота и санитария
Предназначение: Многофункционален високо ефективен почистващ концентрат, разработен по съвременни изисквания на основата на последните рецептури в тази област за почистване и обеззаразяване на всички видове твърди повърхности, които могат да се мият с вода. Разработен е на базата на естествени сапуни и подбрани повърхностно активни вещества (ПАВ). УНИГЛАНЦ, със своите специални почистващи подсилващи средства активира, почиства, поддържа и подхранва всички видове подови покрития от изкуствени и естествени материали - камък, фаянс, теракота, гранитогрес, бани, тоалетни, санитария и всички видове твърди повърхности. Силно концентриран, което го прави икономичен в употребата му. Специално разработената формула на УНИГЛАНЦ осигурява мощно почистващо и дезинфекциращо действие. Той отстранява неприятните миризми и има полиращ и антистатичен ефект. Препарата редуцира (намалява) повърхностното напрежение, създавано от замърсяванията и бактериите и образува тънък защитен не хлъзгав филм, отблъскващ мръсотията и праха, създаващ искрящ ефект на цвета и лек копринен гланц. Нова формула, която гарантира 100% хигиена. Приятният аромат на бор и евкалипт, заимстван от природата дава усещане за една перфектна чистота на помещенията. Съдържа съставка, която предотвратява образуването на ново замърсяване и улеснява следващото почистване.
Напълно биорзградим продукт, безопасен за здравето.
Начин на употреба: За ежедневно почистване са необходими 10 мл от концентрата на една кофа с вода. За силно замърсени повърхности - разтвор 1:5 ÷ 1:10. За основно почистване - разтвор 1:100. 500 ml.

УНИГЛАС – концентрат за ръчно миене на съдове
Предназначение: Kонцентриран продукт, предназначен за професионална грижа във Вашия дом при измиване на чинии, чаши, вилици, лъжици и друго кухненско оборудване. УНИГЛАС е с богата и трайна пяна и бързо и лесно отстранява мазнини и остатъци от храна, като осигурява перфектна чистота и много добър полиращ ефект. Съдовете стават истински чисти, без особени усилия.
Растителните ензими се свързват с молекулите на мазнините и ги неутрализират, а водата само ги отмива от съда. Затова УНИГЛАС еднакво добре измива и почиства, както с топла, така и със студена вода.
Съдържа активно измиващи субстанции, които съкращават процеса на съхнене и има силно изразено обмрежващо действие, т.е. водата не се стича на ивици. След изсъхване по съдовете и приборите за хранене не остават петна, а блестят от чистота.
УНИГЛАС е изцяло на растителна основа и съдържа производни на кокосово масло, алое вера и екстракт от портокалови кори, които защитават и подхранват ръцете. Алоето има бактерицидно, тонизиращо и лечебно действие за чувствителната и нежна кожа. То подобрява циркулацията на кръвта, има противовъзпалително, омекотяващо и стимулиращо действие. Витамините, влизащи в състава на алоето, придават свежест на кожата. Изключително подходящ за хора с чувствителна кожа и склонни към алергии.
Не съдържа фосфати и сода, които алергизират и увреждат кожата.
УНИГЛАС е предназначен основно за ръчно миене. Да не се използва в миялни машини, защото е силно пенлив.
Начин на употреба: Направете разтвор от УНИГЛАС с вода в съотношение 1:10. 500 ml.

УНИМЕБЕЛ – концентрат за почистване на дървени повърхности
Предназначение: УНИМЕБЕЛ основно почиства и полира всякакви лакирани и матови дървени повърхности, паркети, ламинати, фурнири, градински мебели, кост, слонова кост, керамика, порцелан, пластмаси и др., като възвръща техния естествен блясък. Ефективно защитава, поддържа и облагородява мебелите, изработени от редки, твърди и благородни дървесини.
Благодарение на специалната си формула ефикасно отстранява прах, петна и отпечатъци от пръсти от мебелите, като осигурява трайно покритие и блестяща повърхност.
УНИМЕБЕЛ съдържа антистатична съставка, която намалява статичното напрежение и натрупването на прах и замърсявания по повърхността. Този перфектен продукт образува фин защитен слой, който предпазва от външни влияния и бързо захабяване, като обновява вида на мебелите.
В УНИМЕБЕЛ се съдържа восък, който подхранва дървото, не засяга повърхностния слой патина на мебелите и им придава елегантен блясък.
Много ефикасен, лесен и удобен за употреба, продукт.
Начин на употреба: Направете разтвор от УНИМЕБЕЛ с вода в съотношение 1:3 и почистете повърхността. Оставете да изсъхне, след което полирайте с мека кърпа. Препоръчително е почистването да се извършва по посока на жилките на дървото, за да бъдат почистени и най-малките пори.
При основно почистване на силно замърсени повърхности, направете разтвор от концентрата с вода в съотношение 1:10 и почистете повърхността, след което полирайте с основния разтвор (1:3). 500 ml.

УНИКЛИМА – препарат за почистване и дезинфекция на климатични инсталации
Препаратът е предназначен за редовна профилактика, почистване и дезинфекция на въздуховодите и климатичните системи, като едновременно освежава въздуха и неутрализира лошите миризми.
УНИКЛИМА е специално разработен за почистване и дезинфекция на всички видове климатични инсталации, въздуховоди и вентилационни системи на автомобили, камиони, жилищни и административни сгради, производствени цехове, хотели, ресторанти и др. Той унищожава вируси, бактерии и спори на гъбички и предпазва от алергии и вирусни заболявания.
Препаратът е разработен на базата на широкоспектърен дезинфектант от ново поколение. Удълженото време на експозиция и дълготрайния остатъчен ефект, дават възможност на препарата, впръскан един път на ден във филтъра и въздуховода, да действа в продължение на 24 часа и по този начин извършва дезинфекция не само на филтъра и климатичната инсталация, но и на въздуха, който ще премине през него. Климатикът изсушава въздуха и престоя в такова помещение дехидратира кожата и косата. Този недостатък се компенсира с УНИКЛИМА, който освен дезинфекциращите съставки има овлажняващи /хидратиращи/ и омекотяващи субстанции.
При редовна употреба УНИКЛИМА оптимизира функционирането на климатичните и вентилационни системи и удължава интервалите за тяхната поддръжка.
Начин на употреба: Чрез директно впръскване в смукателните и изпускателните въздуховоди на климатика. За основно почистване са необходими около 100-150 ml. от концентрата. 500 ml.

ЕКОДОМ - КОНЦЕНТРАТ ЗА ПРАНЕ НА КИЛИМИ
Концентриран препарат за почистване, освежаване и премахване на петна в дълбочина на всички видове меки повърхности – килими, мокети, мокетени пътеки, текстилна тапицерия и др. Антиалергичната му формула освен, че предпазва кожата от изсушаване, спомага и за по-лесното отстраняване на замърсяванията, както и препятства за повтороното им отлагане. Активна пяна прониква дълбоко в тъканта, ефикасно отстранява замърсяванията и връща свежестта на цветовете, като оставя приятен аромат. Екодом – концентрат за почистване на килими е екологичен препарат, който премахва всякакви замърсявания.
Начин на употреба: Преди нанасяне на препарата повърхността се почиства с прахосмукачка. В зависимост от замърсяването препаратът се разрежда в съотношение от 1:6 до 1:15. Пяната заедно със замърсяванията може да отстраните и с водосмукачка, ако бързате, или след като изсъхне го почистете с прахосмукачка. 500 ml.

ЕКОДОМ – КОНЦЕНТРАТ ЗА РЪЧНО ПРАНЕ
Висококачествен, ефективен, течен, неутрален, перилен препарат за ръчно пране на всякакви видове тъкани. Разработен е на базата на натурален сапун и природни съставки, които помагат за лесното разтваряне и отстраняване на замърсявания и петна по тъканите. Почиства в дълбочина и придава яркост на тъканите. Препаратът не съдържа сода и други алкални суровини. Съдържа глицерин, който подхранва и предпазва кожата на ръцете от изсушаване. Концентрата напълно се разгражда във водата и не оставя следи по тъмните дрехи. Това е един уникален екологичен концентрат за ефикасно пране, лесно изплакване и гладене.
Начин на употреба: Разрежда се от 8 до 18 мл. на 15 литра вода в зависимост от твърдостта на вода и степента на замърсяване. 500 ml.

ЕКОДОМ - ОМЕКОТИТЕЛ
Екодом - омекотител е омекотител от ново поколение с концентрирана формула за защита на тъканите. Той ги подхранва, предпазва ги от избеляване, дава им допълнителна мекота и свежест, увеличава усещането на комфорт при допир до кожата. Придава отлични антистатични свойства на обработваните тъкани. Статичният заряд, проявяващ се най-вече при синтетичните тъкани, води до ускорено натрупване на замърсявания върху повърхността на материите. При употреба на омекотителя фините тъкани нямат нужда да се гладят, а памука и лена се гладят много лесно. Този прекрасен екологичен препарат оставя нежен и деликатен аромат дълго след прането.
Начин на употреба: Омекотителят се използва след основното пране при цикъл изплакване. Необходимото количество за употреба зависи нужната степен на омекотяване и варира от 15 до 25 мл. на 5 кг. сухо пране. При ползване в автоматична пералня е необходимо предварително да разтворите концентрата. 500 ml.

УНИВЕРСАЛНИ ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ
Предназначение: Идеално, компактно и свежо решение за Вашия дом, офис, автомобил или заведение. Продукт от 100% изкуствена коприна с размери 25/25 см., таблетиран под високо налягане, създаден с грижа за опазване на околната среда и отговарящ на всички здравни и екологични изисквания на ЕС. Почистването с кърпичките е удоволствие за всяка домакиня. Те не оставят следи, нито власинки, лесно се почистват и са много подходящи дори за монитори, телевизори и др.
Начин на употреба: Поставете хапчето във вода или разтвор на някой от почистващите продукти от серията ЕКОДОМ, внимателно разгънете и използвайте с удоволствие готовата влажната почистваща кърпичка

УНИФРЕШ – ароматизатор за въздух и дрехи
Нашите ароматизатори за въздух са специално разработени от висококвалифициран екип и осигуряват много свежест и комфорт в дома, офиса и автомобила. Специалните формули, освен уникалния аромат, съдържат в себе си специфични вещества, които се свързват с неприятните миросови молекули. Благодарение на това те стават по-тежки от въздуха и неприятната миризма трайно изчезва, а във въздуха остава траен аромат. Концентрирания ароматизатор има най-дълго действие, ако бъде впръскан върху текстилни материали - пердета, килими, дамаски и др. Той не оставя петна. Може да се използва като антитабак, както и против молци в гардероба.
Ароматизаторите не са под налягане и не замърсяват околната среда с вредни газове и фреони. 100 ml.
Предлагат се три аромата:
Свежест - цветист букет от екзотични цветя, внасящ аромат на свежест и настроение в сивото ни ежедневие.
Океаник - Чувствен акватичен аромат, навяващ спомени за морските вълни и далечни екзотични плажове.
Романс - Нежен полъх от свежи, пролетни цветя донесен от полъха на вятъра.

УНИБЮТИ – шампоан за ежедневна употреба
УНИБЮТИ е мек шампоан за всекидневна употреба, който придава блясък, мекота и обем на вашата коса. Съдържа екстракт от гроздово семе, което е един от най-мощните естествени антиоксиданти. Маслото от гроздови семена има способността да регулира омазняването и стяга, но не затваря порите. Полифенолите, съдържащи се в ципата и в семките на гроздето, подхранват клетката на косъма и на кожата, имат противовъзпалителни и успокояващи свойства, спомагат за бързото възстановяване на целостта на кожата и подобряват кръвообръщението.
Комплексът от меки пенители не изсушават скалпа и косата, нежно я почистват от замърсяване и същевременно регулира мастния себум (мастната секреция) в космените фоликули. По този начин се осигурява почистване и здравословно поддържане на Вашата коса. Витамин D-пантенол подхранва косата, прави я сияйна и еластична. Глицеринът осигурява допълнителна овлажняваща защита. Той повишава еластичността на косата и й придава блясък, мекота и обем. Тя става по-лесна за разресване и не позволява накъсване на косъма.
УНИБЮТИ не дразни лигавицата на очите и е нежен към кожата, което позволява този шампоан да се използва от цялото семейство. Той е деликатен и нежен към всякакъв тип коса.
Дори при всекидневна употреба УНИБЮТИ запазва уникалното усещане за здрава, бляскава и гъвкава коса. 400 ml.

УНИБОДИ – крем-сапун за лице и тяло
УНИБОДИ е крем-сапун за лице и тяло, който осигурява нежно и ефективно почистване без да изсушава и дразни кожата. Неговата специално разработена формула е с балансирано pH за нежна и деликатна грижа към Вашата кожа.
УНИБОДИ почиства порите без да ги запушва и възстановява хидрофилния (водния) баланс в епидермиса на кожата. Специално подбраната бленда от меки пенители не изсушава кожата, премахва замърсяванията и придава усещане за кадифена мекота и гладкост.
Голямото количество глицерин осигурява мощен омекотяващ и овлажняващ ефект и защита срещу неблагоприятните атмосферни влияния. Той се свързва с водата и я задържа в кожата. По този начин се намалява ефекта от нейното стресово състаряване в следствие на нарушения воден баланс в кожните клетки. УНИБОДИ повишава тонуса и еластичността на кожата, като отстранява неприятното усещане за дискомфорт.
Наличието на провитамин В5 има противовъзпалително действие и спомага за регулирането на клетъчната обмяна и подпомага образуването на колаген. Той подобрява кръвообращението и спомага за хидратирането на кожата и подобряване на общото й състояние.
Кремообразната формула на УНИБОДИ осигурява ден след ден хидратация и освежаваща грижа за Вашата кожа, както през лятото, така и през зимата. След измиване кожата Ви се чувства разкошно мека и гладка и създава усещане за комфорт.
Благодарение на уникалните си качества УНИБОДИ е подходящ за употреба дори от деца и хора с чувствителна и склонна към алергии кожа. 400 ml.


Профилът е видян 1666 пъти

new server